Nieuws

Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Sturm sponsort Firemen Dakar Team


Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige
Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl

Sponsoring van een team dat deelneemt aan de jaarlijkse Dakar-rally is een goede deal voor elke onderneming. Zeker als het team rijdt voor een goed doel. Sturm BV hoefde daarom niet lang na te denken om met het Firemen Dakar Team in januari 2018 een geweldig avontuur te beleven in Zuid-Amerika.

Brandweer zonder Grenzen
Brand kan het bestaan van mensen en organisaties compleet ruďneren. Gelukkig zijn wij in Nederland altijd verzekerd van hulp door een goed uitgeruste brandweer, die het vuur in de kiem smoort of in ieder geval uitbreiding van de brand kan voorkomen. Maar dat is niet overal zo. Met name in ontwikkelingslanden mankeert het vaak aan deugdelijk materieel. De Stichting Brandweer zonder Grenzen probeert deze landen te helpen met goed materieel dat bij ons weliswaar is afgeschreven, maar nog zeker tien jaar uitstekend dienst kan doen.

Plek van vorig jaar verbeteren
Inmiddels is de racetruck met brandweer-look van het Firemen Dakar Team in Le Havre scheep gegaan richting Peru. De driekoppige bemanning van brandweerlieden uit Hillegom vertrekken op 1 januari. “Het is onze tweede deelname”, zegt monteur Jan Hulsebosch. “Vorig jaar hadden we alles aan boord om de truck rijdende te houden, maar dit jaar hebben we een apart service team van brandweerlieden uit Tilburg dat ons volgt. Ons doel is natuurlijk de finish halen, maar stiekem hopen we onze 32ste plek van vorig jaar te verbeteren. Dat moet lukken, want zonder reserveonderdelen en gereedschap aan boord is onze truck dit jaar een stuk lichter”, aldus Hulsebosch.

Start en finish
De start van de race is op 6 januari in hoofdstad Lima van Peru, waarna de route via Bolivia leidt naar de finishplaats Cordoba in Argentinië. Dit jaar rijdt het team om de stad Lima een volledig uitgeruste brandweerwagen te kunnen geven en Bolivia’s hoofstad La Paz een volledige rescueset. Sturm is blij dit doel via sponsoring te kunnen steunen en wenst de brandweerlieden uit Hillegom en Tilburg alle succes toe die zij daarbij verdienen.

Woningbouw op locatie Zaans Medisch Centrum
Lees meer .....
Sturm werkt aan distributiecentrum Schiphol-West
Sturm sponsort Firemen Dakar Team
Gezamenlijk personeelsfeest in Strandzuid
Machinist blij met nieuwe kraan
Duurzame inzetbaarheid werknemers
Lees meer .....
Lees meer .....
Lees meer .....
Lees meer .....
Lees meer .....