Home
Contact
Vacatures
Referenties
Grondwerk
Wegenbouw
Riool
Bodemsanering
Waterwerken
Bedrijfsactiviteiten
Nieuws

Overweldigende belangstelling op afscheid Bram Sturm

Certificaten
In- en verkoopvoorwaarden
Bewoners P.J. Troelstralaan e.o. Zaandam
Uw factuur aan Sturm BV
Overige
Telefoon 075-6174051
Email info@sturmzaandam.nl
Meerderheid aandelen Markus Groep in handen van Sturm Holding BV.
Lees meer.........
Ongebruikelijke methoden voor projecten Thunnissen
Afscheid van collega van het eerste uur
Overweldigende belangstelling op afscheid Bram Sturm
Wat is duurzame inzetbaarheid?
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........
Lees meer.........
Bij zijn afscheid haalde Bram Sturm ruim 5.000 euro op voor ‘zijn’ goede doel: Huis aan het Water, een rustplek voor herstellende kankerpatiënten in Zaanstreek - Waterland. Een bedrag waarop hij trots is, net als op het overweldigend aantal mensen dat zijn afscheidsreceptie bezocht. Van tevoren zag hij er tegenop, maar uiteindelijk heeft hij het ervaren als een warm bad.
 
Formule 1
Van zijn collega’s kreeg Bram een verblijf op het landgoed De Holteweijde in Lattrop cadeau. Met zijn vrouw Mieke is hij daar inmiddels geweest. Samen hebben ze genoten van dit verblijf en zijn er na de opwindende tijd rond het afscheid helemaal tot rust gekomen. Nog tegoed heeft Bram het cadeau van het bedrijf: een bezoek aan de Formule 1 Grand Prix van Silverstone. Hier gaat Bram naartoe met zijn zoon Pim, een reisje waarop hij zich enorm verheugt.
 
Te bescheiden
De drukte op de afscheidsreceptie heeft Bram verrast. “Dat doet iets met je. Ik had ook een stel vrienden uitgenodigd die niets met het bedrijf te maken hebben en ook zij waren onder de indruk van al die mensen en de aandacht die ik kreeg. Ze zeiden na afloop verbaasd: je bent veel te bescheiden geweest over je werk en de rol die je er hebt gespeeld. Maar wat mij misschien het meest heeft geraakt was de emotie van Frenk Clemens. Al die jaren hebben we het bedrijf in alle nuchterheid samen geleid. Maar mijn vertrek deed ook wat met hem.”